Curs engleză gratuit

Învață engleza simplu, în ritmul tău!

Dezvoltă-ți toate abilitățile de care ai nevoie pentru a o folosi!

Te chinui de ceva timp să înveți engleza? Dar te lovești de problema unei ore la care nu poți participa la cursuri live fizice sau online?

Descoperă avantajele de a învăța limba engleză online în ritmul tău, în cadrul unui curs GRATUIT care te ajuta să îți atingi obiectivele, fie că ai nevoie de această limbă la job sau pentru a călători!

Mă înscriu la cursul GRATUIT!

Ai trecut de partea de început cu limba engleză și nu știi încotro să o iei?

Sau ai mai studiat singur sau la un curs, dar simți că nu ai înțeles anumite lucruri și nu ai încredere să începi să folosești limba engleză?

Dacă DA, atunci acest curs online înregistrat Gratuit de limba engleză nivel Pre-Intermediate (A2-B1) este pentru tine!

Cursul durează 2 săptămâni și are 4 lecții video înregistrate pe care le vei primi direct pe adresa ta de email, lunea și joia dimineața.

Ce vei învăța la cursul

Pre-intermediate?

 • common phrases;
 • question words;
 • collocations (1): work;
 • questions about travel;
 • free time activities;
 • frequency adverbs and expressions
 • review of verb forms and questions;
 • subject questions
 • Celebrity profile:
 • Jamie Oliver;
 • Three commuters;
 • The British way of life?;
 • A free time survey;
 • Matt and Carol’s party
Mă înscriu la Cursul Pre-intermediate!

Ce trebuie să faci?

✅   te uiți la video

✅   faci exercițiile

✅   le trimiți pe email pentru a le verifica

✅  dacă ai ceva neclarități cu privire la ceva din ce este în video, scrii în secțiunea de comentarii sau îmi dai un email, iar eu răspund cu drag!

Cine sunt?

I’m Ana, your favourite English teacher from Englishable!

Sunt aici să te ajut, să te sprijin și să te motivez să înveți limba engleză, pentru că, DA, se poate la orice vârstă atunci când îți dorești și când ai alături omul potrivit!

Modul meu de a preda este unul care se orientează pe obținerea încrederii că te poți exprima în limba engleză și nu doar pe predarea noțiunilor gramaticale și de vocabular care sunt bune, dar această metodă învechită s-a dovedit a pune mai degrabă o piedică în obținerea fluenței. Așadar, modul meu de predare se axează pe dezvoltarea celor 4 abilități importante, cititul,ascultatul scrisul și vorbitul.

Let’s learn English together!

Become Englishable!

Sunt absolventă de colegiu național profil bilingv engleză! Apoi am urmat cursurile de licență ale Facultății de Litere profil română-engleză, dar și cursurile de Masterat in domeniul studiilor de limbă și literaturi anglo-saxone.

Plus, mă perfecționez continuu, așa că am participat la cursuri precum Formator/Trainer, Mediator social, Public Speaking.

Am experiență 2 ani la catedră, 13 ani de meditații și 4 ani de meditații și cursuri online.

Ce vei obține?

👍 înțelegi mai bine explicațiile gramaticale și noțiunile de vocabular din spatele unor structuri englezești
👍 ai încredere mai mare în a vorbi cursiv
👍 înveți engleza corect, gramatical, fluent și fără efort.
👍 primești două cărți în format PDF (suportul cursului)
👍 afli cum să îți eficientizezi procesul de învățare prin eficientizarea timpului și a energiei pe care le investești
👍 afli cum poți să renunți la a mai traduce în mintea ta din română în engleză, adică îți dezvolți abilitatea de a gândi direct în engleză
👍îți îmbunătățești abilitățile de ascultare, înțelegere, vorbire și învățare a limbii engleze.
👍 Ești capabil să folosești limba engleză în viața de zi cu zi.
Vreau să mă înscriu!

Pentru cine este cursul?

Cursul este pentru TINE, cel/cea care îți dorești să înveți limba engleză în propriul ritm!

 • dacă nu ai timp să participi live la sesiuni și cursuri
 • dacă nu aștepți să înveți engleza peste noapte (să nu ai așteptări nerealiste cum că ai putea învăța în 2-3 luni tot)
 • dacă ești pregătit/ă să aloci două ore pe săptămână (oricând ai tu acest timp disponibil) să vizionezi lecțiile și să faci temele
Vreau să mă înscriu!

Testimoniale ale celor care au participat la cursurile Englishable

Învață engleza simplu, în ritmul tău!

Dezvoltă-ți toate abilitățile de care ai nevoie pentru a o folosi!

Te chinui de ceva timp să înveți engleza? Dar te lovești de problema unei ore la care nu poți participa la cursuri live fizice sau online?

Descoperă avantajele de a învăța limba engleză online în ritmul tău, în cadrul unui curs GRATUIT care te ajuta să îți atingi obiectivele, fie că ai nevoie de această limbă la job sau pentru a călători!

Vreau cursul acum!

Distribuie să afle și prietenii tăi!

Ai întrebări?

Cursul este online, lecțiile video sunt postate pe YouTube, cu link privat, iar tu primești link-ul pe mail.
Primul lucru pe care trebuie să îl ai este buna dispoziție și, evident, motivația pentru a vorbi engleza. Apoi ai nevoie de conexiune la internet și un device cum ar fi laptop sau smartphone. Atât. Toate materialele necesare le primești pe email în format PDF și/sau image.
La finalul cursului vei avea, garantat, o engleză de bază puternică. Vei avea capacitatea să formulezi propoziții simple la timpul prezent, trecut și viitor. Nu vei mai spune doar cuvinte rupte din context fără a crea legătura dintre ele. Și evident, mai multă încredere în tine!
Nu, în acest curs vei învăța toate aptitudinile de bază de care ai nevoie, gramatică, vocabular, pronunțarea, vei avea reading și listening, exerciții video cu engleză din situații reale. Ce zici, e bine?
Cursul este potrivit pentru tineri și adulți cu vârsta de la 14 la 99 de ani. De fapt, dacă ai 100, tot ție se potrivește. Să știi că vârsta nu contează așa cum faci acest curs în propriul tău ritm, însă cel mai important e ca nivelul de cunoaștere să fie potrivit – în acest caz, trebuie să fii începător sau pre-intermediate, în funcție de varianta pentru care optezi.
Link-urile cu lecțiile le primești lunea și joia la ora 7 pe email, dar le poți urmări în orice zi (ideal până o primești pe următoarea), la orice oră. Nu e oare minunat? Uite, poți face lecțiile la ora două noaptea sau în drum spre job în transport, de luni până vineri sau în weekend, indiferent dacă ești la moment în Irlanda sau în SUA. Goes Here
Cursul gratuit este planificat pentru a fi trecut în 2 săptămâni. Poți opta apoi pentru continuarea lui pe module de câte o lună sau întreg cursul care durează 6 luni.
Simplu – privești lecția video cu mine, profa ta, și iei notițe, răspunzi cu voce la întrebările pe care ți le dau și repeți.. Apoi faci tema pentru acasă scris și audio și o trimiți pe email sau whatsapp. Primești feedback cât mai repede posibil la ea.
În primul rând, cu zâmbetul pe buze și cu conștientizarea faptului că doar prin muncă vei obține un rezultat bun. Dar tehnic vorbind, după ce privești lecția video, rezolvi tema pentru acasă pe foile printate, pe PDF sau pur și simplu scris de mână în caiet/pe o foaie. Apoi, te înregistrezi vocal citind ce am sugerat în lecție.
Plus-minus o oră. În această oră privești o lecție video de aproximativ 30 de minute, apoi faci tema pentru acasă care îți ia în jur de 20 minute. Deci, în medie, ai nevoie de plus minus o oră pentru a parcurge o lecție cap-coadă. Sună realizabil, nu-i așa?
Pe email sau whatsapp cu o profesoară din echipa Englishable, astfel oricând ai o întrebare i-o poți adresa direct profei care-ți va răspunde sub formă de text, audio sau chiar video.
Foarte bună întrebare. Eu (Ana) am elaborat un format de lecții video care au exact acest scop – să te fac să VORBEȘTI engleza. Și crede-mă, VEI VORBI. Sunt lecții practice, ghidate de mine, unde-ți dau exerciții, fraze pe care trebuie să le traduci, să îmi spui TU cum se zice, apoi te verific, îți spun la ce să atragi atenția mai mult, cum să-ți autoverifici pronunțarea, fac TOT ce am face dacă ne-am vedea într-o clasă, unu la unu. Și funcționează asta pentru că am testat această metodă cu PESTE 100 de studenți în ultimele luni.
Forever, adică link-urile trimise pe email le poți accesa iar și iar, oricând ai nevoie (nu uita să le salvezi)
Doar dacă finalizezi toate cele 6 module, primești un certificat de participare.
Nu. Pentru a primi un certificat acreditat trebuie susținut un examen în acest sens.
De pe orice dispozitiv conectat la internet! Și da, conexiunea la internet este mega necesară.
Ai acces online la toate lecțiile video, oricând pe viață. Lecțiile video nu pot fi descărcate.
Da. Ai nevoie de acces la internet pentru a urma Cursul. Acesta nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.
Vreau cursul acum!