Hello! Pentru cine încă nu mă cunoaște, sunt Ana, your favourite English teacher from Englishable (fostul Learn for Life). Și prima postare pe blog este despre cum a luat naștere Learn for Life și motivul pentru care a devenit Englishable.

Learn for Life a luat naștere dintr-un fel de eroare! Scriu ”un fel de” pentru că eu nu cred în erori și coincidențe, dar pur și simplu nu a fost prima mea opțiune când am ales numele firmei acum 4 ani. Pentru cine nu știe, atunci când înființezi o firmă, trebuie să treci printr-un procedeu de verificare și rezervare a numelui. Ei bine, toate variantele alese de mine erau deja luate și cumva Learn for Life a fost o soluție de compromis.

Firma a fost înființată, dar eu am intrat în concediu de maternitate și deci nu a fost activă până acum când am avut de ales să mă întorc la o școală de stat, să mă angajez la o școală privată sau să continui pe cont propriu. Evident că ultima variantă a rezonat cel mai bine cu stilul meu personal de a fi și de a preda.

Iar cum această întoarcere a mea în piața muncii a venit în perioada tulbure a pandemiei, a trebuit să merg pe varianta online. Mai exact să extind cursurile mele online și să fac o promovare pe social media, pentru că eu am avut și înainte cursuri pe Skype sau Whatsapp cu persoane plecate în Anglia, Scoția sau Irlanda, deci modul de predare online îmi este familiar.

Așa că, a trebuit să decid care să fie ”numele de scenă” și atunci mi s-a părut foarte ok alegerea de acum 4 ani și anume Learn for Life! Era în concordanță cu ceea ce doream să le ofer oamenilor, un rezultat al învățării pe viață, folosirea limbii engleze eficient în urma metodei mele. Și dorința mea și viziunea mea nu s-a schimbat.

În schimb, dând un search pe google, am fost surprinsă să văd cât de multe site-uri folosesc acest nume în diverse forme. Și cumva mi se pare că mi se pierde identitatea și originalitatea. Vreau ca oamenii să știe ce este și ce calitate le oferă Learn for Life și omul din spate, nu să fie confundat cu alte nume.

Așa că am început să caut nume. Voiam ceva scurt, ușor de reținut și care din nou să sugereze intenția mea de a oferi conținut de calitate, sprijin în procesul învățării astfel încât fiecare adult sau copil cu care lucrez să aibă rezultatele dorite!

Fiecare nume care îmi venea în minte era căutat pe google pentru a-i fi verificată disponibilitatea. Până mi-a venit în minte cuvântul Englishable și eram convinsă că l-am inventat eu din English+able (ce tare ar fi fost asta), dar când am dat search pe google, nu mi-au mai aparut site-uri cu acest nume, ci intrări de dicționar. Și atunci am știu că numele m-a ales și eu l-am ales pe el!

Produse recomandate