Indiferent dacă ești un erou al karaokeului sau doar cânți în secret la duș, cântatul este o modalitate excelentă de a îți îmbunătăți abilitățile lingvistice. Iată de ce: Este minunat pentru pronunție. Nu sugerez să cânți tot timpul când vorbești, ceea ce poate părea puțin ciudat.

Cu toate acestea, este bine pentru pronunția ta. Pentru a pronunța cuvintele clar în engleză, trebuie să exersezi mușchii folosiți pentru a face fiecare sunet. Putem face acest lucru prin vorbit, dar când cântăm, trebuie să facem ca fiecare sunet să fie mult mai clar și mai puternic. Acest lucru oferă mușchilor din gură un antrenament real, la fel ca mersul la sală pentru corpul tău și facilitează vorbirea în viața reală.

Cântatul îți creează încrederea. Pentru majoritatea oamenilor, a cânta în fața oamenilor îi face să fie foarte emoționați, cu mult mai mult decât să vorbească unui anumit public. Deci, dacă poți cânta în fața oamenilor, vorbirea nu este de temut, nu? Cântatul te ajută să îți amintești cuvintele.

Dacă auzi o nouă bucată de vocabular întro melodie, o înveți întrun context; și asta face cuvintele noi mai ușor de reținut. Învățarea cântecelor pentru copii este o modalitate excelentă de a îți aminti lucruri precum culorile, numerele și părțile corpului. Cântecele pop pot fi o modalitate distractivă de a învăța expresii, expresii și verbe frazale. Este distractiv!

OK, deci acest lucru este mai adevărat pentru unii oameni decât pentru alții; dar cântatul, mai ales întrun loc social relaxat, poate fi foarte distractiv. Distracția cu un nou limbaj este importantă pentru motivație. Te ajută să respiri corect. Respirația este foarte importantă pentru pronunția și încrederea ta și nu poți cânta decât dacă plămânii sunt plini de aer. Cântatul evidențiază unde este cel mai bine să respiri în propoziții, astfel încât acestea să pară cât mai naturale. Așadar, cântatul te ajută să îți îmbunătățești limba engleză.

Care a fost ultima melodie pe care ai cântato?

Peste 100 de Review-uri
de 5 Stele

5-stars-white

Evaluat cu 5/5 de peste 100 de cursanți

Produse recomandate

Alte postari