Meditații Engleză 1-1

Meditații Engleză 1-12023-11-03T22:15:05+02:00

Meditații Engleză 1-1

MEDITAȚII ENGLEZĂ 1-1 CONCEPUTE PENTRU TINE

Meditații Engleză 1 la 1

Îți dorești cursuri personalizate de limba engleză, care să te ajute în mod specific să îți îmbunătățești încrederea că poți vorbi fluent în această limbă? Atunci află că aceste cursuri de limbă engleză sunt create special pentru a îți îndeplini nevoile.

Cursurile de engleză online personalizate sunt create pentru se potrivi stilului tău de învățare. Fie că dorești să îți îmbunătățești abilitățile de citire și scriere în limba engleză, să înveți să vorbești engleza mai fluent sau pur și simplu să îți dezvolți vocabularul în engleză, îți oferim o gamă de cursuri online flexibile și personalizate pentru a se potrivi stilului tău unic de învățare.

Alege și experimentează cursuri de personalizate live, online, căi de învățare personalizate, urmărire detaliată a progresului și feedback valoros.

De ce să alegi această variantă de meditații la engleză online 1-1?

Prea timid pentru a participa la cursuri online de grup? Preferi să lucrezi singur? Obține instrucțiuni private și confidențiale de la profesorul tău.

Progresezi rapid cu atenție individuală. Vei începe să depășești temerile, să îți dezvolți încrederea și să îmbunătățeșți fluența imediat.

Fiecare lecție online este concepută special pentru tine și pentru ceea ce ai cel mai mult nevoie. Reglăm nivelul de cunoștințe al cursului pe măsură ce avansezi.

Va începe să îți placă să vorbești engleză. Noi îți promitem!

Obține mai mult prin cursul nostru 1-1

Domeniile noastre de expertiză pentru cursurile 1-1 includ:

  • Fluență și consolidare a încrederii pentru conversația în limba engleză
  • Abilități profesionale de engleză pentru întâlniri de afaceri și călătorii
  • Vorbire în public și prezentări
  • Pregătirea interviului de muncă

  • Pregătirea examenului (IELTS / CAMBRIDGE)

Avantajele tale:

  • Programează cursuri direct cu profesorul tău
  • Obține cursuri de engleză concepute unic pentru tine
  • Primești feedback-ul profesorului instant și un link către lecția înregistrată după fiecare curs

Despre cursurile noastre 1-1

Ne axăm în a ajuta vorbitorii de limba engleză care nu sunt nativi să dezvolte o adevărată fluență și încredere atunci când vorbesc.

În prezent, avem o listă de așteptare pentru cursurile 1-1, deoarece profesorii noștri sunt complet rezervați.

Te rugăm să completezi acest formular pentru a te alătura listei noastre de așteptare. Te vom contacta când un loc este disponibil.

Prețuri

Meditațiile 1-1 au o durata de 60 de minute și se desfășoară online pe platforma ZOOM. Ședința este înregistrată (cu acordul cursantului)pentru a putea relua detalii importante prezentate în timpul lecției de limba engleză pentru a putea fi reluate ulterior.

Echipa noastră Englishable lucrează împreună pentru a te asigura că obții sprijinul de care ai nevoie în limba engleză. Lucrăm pentru a te asocia cu profesorul care se va potrivi cel mai bine obiectivelor tale în limba engleză.

Meditații engleză 1 la 1

120 RON

pe Oră

Între 10 și 20% discount dacă se achită în avans mai multe ședințe

Recomandat 2 ședințe pe săptămână

Evaluare de 30 de minute gratuită

Evaluare de 30 de minute gratuită

Oferim o evaluare de 30 de minute gratuită pentru a îți determina abilitățile actuale de vorbire și pentru a discuta despre modul în care te putem ajuta. Vrem să ne asigurăm că suntem potriviți pentru tine. Te rugăm să te alături listei noastre de așteptare și te vom anunța când există o oportunitate de evaluare disponibilă.

IMPORTANT: Englishable lucrează cu profesioniști care vorbesc limba engleză și cu adulți. De asemenea oferim cursuri pentru copii sau adolescenți.

Descoperă

Articole Educaționale

Descoperă articolele mele educaționale care te vor ajuta să înveți mai mult și să îți atingi obiectivele.

Descoperă

Articole Educaționale

Descoperă articolele noastre educaționale care te vor ajuta să înveți mai mult și să îți atingi obiectivele.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top